Vanuit je Hart ❤️

Jaartraining voor vrouwen die vanuit intuïtie, liefde en verbinding willen leven.

~ And one day she discovered that she was fierce, and strong, and full of fire, and that not even she could hold herself back because her passion burned brighter than her fears ~ 

Vanuit je Hart Vrouwen Jaartraining 

Het is tijd om om vanuit Pure Essentie het leven te gaan leiden wat voor jou bedoeld is! Een leven vol passie, vervulling, liefde en diepe connectie. 

Transformatie

De training brengt een diepe innerlijke transformatie. Laat je oude patronen los en start met leven in vrijheid en liefde.  

Leven vanuit je Hart

Ervaar de magie van het lopen van jouw unieke levenspad door te luisteren naar je hart en je intuïtie te volgen. 

Verbinding

Voel de diepe vervulling van het beleven van echte en authentieke connectie, met jezelf en je sisters waarmee je dit jaar deelt.

"Sadhya heeft me echt uitgedaagd om die stukjes in mezelf aan te kijken waar ik liever voor wegloop. Ze doet dit met zoveel liefdevolle aanwezigheid dat het compleet veilig voelde voor me. Ik ben heel dankbaar, omdat ik me nu zoveel vrijer en opener voel." Anouk Waardenburg

Ben jij klaar met jezelf tegenhouden, met jezelf kleiner maken dan je bent?

Er is zoveel meer mogelijk in je leven als je durft te gaan staan voor wie je echt bent, als je stopt met luisteren naar die innerlijke kritische stem, als je jouw authentieke levenspad gaat lopen.

Jezelf tegenhouden

Ergens diep van binnen weet je het wel, het moet mogelijk zijn om meer vervulling te ervaren, je gelukkiger te voelen, meer uit het leven te halen. En toch lukt het maar niet, je blijft jezelf ergens tegenhouden. 

Destructieve gedachtes

Je hebt af en toe wel ideeën over wat je met je leven zou willen, wat jou echt blij zou maken. Maar je hoofd komt altijd wel weer met redenen waarom nu niet de tijd is, of waarom andere mensen er veel beter in zijn, of dat het een te groot financieel risico is etc… 

Controle

Je maakt jezelf klein en denkt dat dit veiliger is. Want wat als het niet lukt? Wat als mensen niet zitten te wachten op jou en wat jij te bieden hebt? Je ego-mind probeert het allemaal voor je te controleren, om jou eventuele moeilijke gevoelens te besparen. 

Wie ben jij?

En het lijkt zoveel makkelijker om naar je hoofd te luisteren. Want wie ben jij om jezelf te gaan laten zien en horen? Maar tegelijkertijd, wie ben jij om dit niet te doen? Marianne Williamson zegt het zo ontzettend mooi: 

~Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’ Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others~

Klaar voor verandering?

Herken jij jezelf hierin en wil jij het anders gaan doen? Wil jij verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen leven? Wil jij jouw unieke kwaliteiten gaan delen met passie en energie? Wil jij het gevoel van diepe vervulling ervaren van het doen waarvoor jij echt hier bent? Wil jij gaan leven vanuit jouw Pure Essentie? Meld je dan nu aan voor deze unieke Jaartraining. 

DE TRAINING

Vanuit je Hart Jaartraining voor vrouwen

De training behandelt alle essentiële onderwerpen die nodig zijn om vanuit je hart en met passie te gaan leven. Onderstaand een overzicht van wat je gaat leren (en nog zoveel meer):

Eer jezelf, je lichaam en geest

De basis om het leven te kunnen leiden waarvoor je hier bent is voor jezelf zorgen. Dagelijkse rituelen en keuzes maken die zorgen voor maximale gezondheid, helderheid en energie.

De kracht van kwetsbaarheid

Pas als we eerlijk durven te zijn over wat we voelen en meemaken op het diepste level gaan we echt leven. Ontdek hoe jezelf openstellen en delen voor diepe verbinding en heling zorgt. 

Emotionele verantwoordelijkheid 

Je hebt niet altijd invloed op wat er om je heen gebeurt maar je hebt altijd een keuze in hoe je erop reageert. Door je te realiseren dat jij je emoties creëert en in controle bent over je reacties kun je echt in jouw kracht gaan staan. 

Innerlijk kind 

Aandacht voor het kleine meisje in ons dat vroeger niet gekregen heeft wat ze nodig had en daarom nu nog steeds ons leven probeert te controleren. Ze is welkom, maar ze kan niet langer je leven besturen. 

Schaduwwerk 

Wat zijn de stukjes in jou die je tegen blijven houden, die je gevangen houden in oude gedragspatronen en negatieve zelf praat? Door deze stukjes naar het licht te brengen verliezen ze de macht die ze over je hebben. 

Zelfliefde en zelfcompassie

De kern van wat we allemaal nodig hebben. Het is niet nodig om hard voor jezelf te zijn om dingen voor elkaar te krijgen. Wanneer je leert om liefde en compassie aan jezelf te geven, geef je jezelf de ruimte om echt te gaan stralen. 

Sisterhood magic

Vrouwen hebben elkaar nodig. Als we leren om er echt voor elkaar te zijn, om voorbij jaloezie en afgunst te gaan en elkaar te steunen en elkaars successen te vieren, gaat de vrouwelijke magie pas echt zijn werk doen.

Volg je hart

We hebben allemaal geleerd om vanuit ons hoofd te leven. Om na te denken over keuzes en dingen af te wegen. De shift naar vanuit je hart leven is life changing en zo nodig om het leven te kunnen leiden waarvoor jij hier bent. 

Vrouwelijke kwaliteiten & leiderschap

We zijn niet hetzelfde als mannen, en dat hoeft ook helemaal niet. De verschillen zijn mooi en vullen elkaar aan. Leer om jouw unieke kwaliteiten op de beste manier in te zetten en stap in jouw vrouwelijke leiderschap. 

Leef jouw passie

Klaar met uitstellen en dromen over hoe het zou kunnen zijn. Start met het leven van jouw passie, dat is waar jij en de wereld op wachten. Ervaar de diepe vervulling van het doen wat jou echt gelukkig maakt.  

Wat anderen zeggen over trainingen met Sadhya

Suzanne van Dijk

Onderneemster

Loslaten en inzichten


"Het werken met Sadhya was voor mij precies wat ik nodig had. Ze heeft me op een liefdevolle, eerlijke en duidelijke manier helpen inzien waar ik mezelf in de weg zat. Ik heb zoveel los gelaten en mooie inzichten gehad dat ik me een andere vrouw voel."

Daniella Verkerk

Schrijfster

Kwetsbaarheid, aanwezigheid en kracht


"Dank je wel Sadhya voor jouw kwetsbaarheid, aanwezigheid, kracht en jouw gave van sensitieve confrontatie - met inzicht en uitdaging - die ons enorm vooruit heeft geholpen."

Jolanda Dekker

Docente

Structuur, helderheid en veiligheid


"Een groot compliment voor jou Sadhya. Zoals ik je verteld heb ben ik een Teacher Trainer, dus het is normaal voor me om heel kritisch te kijken naar leiders, leraren en trainers. Er zijn 3 heel belangrijke dingen om aan studenten te geven; structuur, helderheid en veiligheid. Dan is de weg voor groei open. Jij hebt het vanaf het begin allemaal aan ons gegeven."

Volg me op:

Sadhya Deva

"Al meer dan 20 jaar geef ik sessies, workshops en teacher trainingen. Ik vind het heerlijk om met een groep te werken omdat het mijn ervaring is dat dit voor de diepste transformaties zorgt. Het veld wat je samen creëert, de herkenning in waar anderen tegenaanlopen, het plezier van onderlinge connectie ervaren, het creëert allemaal potentie voor verandering. 

Ik combineer mijn lange ervaring in met mensen werken met met een brede achtergrond aan opleidingen en trainingen in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Zo ben ik oa opgeleid in trauma therapie, NLP, Psychology of Awakening, yoga en meditatie en heb ik getraind met Byron Katie, Tony Robbins en vele anderen. Ik heb hieruit mijn eigen stijl van werken ontwikkeld waar ik soms meer therapeutisch, soms meer coachend en soms meer met 'the sword of truth' werk. Mijn passie is om anderen te inspireren en begeleiden om de beste versie van zichzelf te gaan leven."

Liefs

Praktische info

Programma

 • 10 Fysieke bijeenkomsten (1 x per maand)
 • 5 individuele coaching sessies met Sadhya
 • Kleine groep (max 14 vrouwen)
 • Extra video en audio teachings
 • Inspirerende lectuurlijst
 • Reflectie Sister programma 
 • Facebook community lidmaatschap

Data

Start medio 2022


Coaching sessies worden ingepland naar behoefte
Prijs

Normale prijs

€1950,-

Nu met vroegboekkorting tot 1 jan 2022:

€1495,-

incl BTW


De Vanuit je Hart Vrouwen Jaartraining is voor jou als je:

 • Klaar bent om je oude verhalen los te laten
 • Wilt stoppen met jezelf tegenhouden en klein maken
 • Jezelf wilt bevrijden van destructieve gedachtes en emoties
 • Bereid bent om jezelf in alle kwetsbaarheid te laten zien
 • Niet opgeeft als het even moeilijk wordt of je met jezelf geconfronteerd wordt
 • Zelf verantwoordelijkheid wilt nemen voor je leven
 • Je vol wilt inzetten voor de groei van jezelf en je sisters
 • Klaar bent om jouw passie te gaan leven
 • In een persoonlijk intake gesprek met Sadhya zal bekeken worden of de training een match is voor jou op dit moment

  >